Maud de Wit is kunstenaar en dynamisch coach uit IJsselstein

Maud de Wit is kunstenaar en woont en werkt in IJsselstein. Op haar website is te lezen dat ze is opgeleid tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Door haar werk wordt de verbinding met zichzelf steeds krachtiger, en haar verlangen steeds duidelijker. ‘Kunstzinning Dynamisch Coachen brengt je dichter bij jezelf.’ Het vertrouwen in haar eigen talent groeit. ‘Ik werd wat ik eigenlijk allang was: kunstenaar.’

Mixed Media

Haar werk is vrolijk en kleurrijk. Zelf zegt ze hierover: ‘als kunstenaar maak ik met mijn mixed media creaties intuïtief zichtbaar wat er in mij leeft. De materialen, kleuren en vormen kies ik op gevoel. Ik maak waar het doek om vraagt. En breng zo mijn innerlijk naar buiten. Het geeft me inzicht in de juiste richting om mijn leven voluit te leven. Vol verdieping en balans, energie en rust.’

Werk van Maud de Wit is op dit moment te zien in Galerie Sille in Oudewater.

Lees hier meer over Maud en haar werk.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *